Franchise

Ben je op zoek naar een franchise formule die leuk, dynamisch, interessant en super makkelijk uit te voeren is? Wil je een bedrijf dat je uit kunt breiden terwijl je nog tijd overhoudt voor andere activiteiten? Als je graag je eigen bedrijf runt, plezier wilt hebben met een prima team van mensen achter je en wilt profiteren van de financiële voordelen van een gevestigde reputatie, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Waarom Franchisen?

Franchise is een fantastische manier van zaken doen. Het is een extreem succesvol en alsmaar groeiend deel van de Nederlandse middenstand.

Bij Dönerix gebruiken we Business Format Franchising. Dit is de meest voorkomende vorm van franchise en is een voortdurende relatie welke het product, de service, het handelsmerk en het zakelijk concept bevat. Het zakelijk concept bevat de marketing strategie, zakelijke systemen en modellen, concepten, kwaliteitscontroles, opleiding, functionerings­handleidingen en doorlopende ondersteuning. Dit alles voorziet de franchisenemer van al de noodzakelijke gereedschappen voor zijn bedrijf.

Franchise is geweldig voor zowel de franchisenemer als de franchisegever. De franchisegever kan op deze manier zijn bedrijf uitbreiden, terwijl de franchisenemer wordt voorzien van alle nodige zakelijke systemen. Dönerix heeft gevestigde, bewezen zakelijke modellen en systemen, die een significante bijdrage leveren om het risico van het opstarten van een eigen bedrijf zo klein mogelijk te houden.

Verdere voordelen van de Dönerix business franchise opportunity zijn:

 • Deel uitmaken van een gevestigd en bekend merk
 • Begeleiding vanaf het begin en doorlopend
 • Voordelen van gezamenlijke advertenties
 • Gezamenlijke middelen en informatie
 • Continue ondersteuning
Voor meer informatie over onze franchise mogelijkheden, klik hier om vandaag nog online contact met ons op te nemen.

Waarom Franchisen met Dönerix

Dönerix heeft een belangrijke trend in de markt geïdentificeerd die zich snel ontwikkelt. Vandaag de dag maken steeds meer mensen de overstap naar gezondere voedselkeuzes voor zichzelf en hun familie, terwijl ze steeds hectischer en sneller gaan leven. Bij Dönerix geloven we dat deze trend richting gezonde alternatieven blijvend is.

Dit is het geval omdat:

 • vandaag de dag is 60% van de Nederlanders boven de 25 jaar zwaarlijvig, of heeft overgewicht.
 • Mensen werken steeds langer en tijd is van belang. Ze willen de keuze uit makkelijk en gezond voedsel, dat er voor zorgt dat ze hun gezondheid op peil kunnen houden terwijl ze van hun sociale leven genieten en van hun familie.
 • Ouders worden gestimuleerd om hun kinderen van gezonder voedsel te voorzien.
 • Baby boomers die nu hun middelbare leeftijd bereiken, letten steeds meer op hun gezondheid en welzijn. Zij zijn opgegroeid met fast food en zoeken nu een gezonder alternatief.
 • Meer dan 20 jaar ervaring in de kebab industrie.
 • Een bewezen bedrijfsplan dat vanuit het niets starten minder eng maakt.
 • “Merk bewustzijn”, een reeds bestaande consumenten markt die uw producten zeker willen kopen, omdat ze er al bekend mee zijn.
 • Bedrijfsvoering d.m.v. een vaststaand concept, met systemen die de starters kosten drukken.
 • Gespecialiseerde training en ondersteuning door de franchisegever.
 • De opwinding en flexibiliteit van het runnen van je eigen bedrijf, gebruikmakend van je persoonlijke talenten en kracht.
 • Het beste plan van aanpak, en continue ondersteuning van de franchisegever.
 • Controle over uw financiële en professionele toekomst.
 • Het plezier van het runnen van uw eigen bedrijf, maar u staat er niet alleen voor.
Dönerix Franchisenemers hebben de mogelijkheid om hun voordeel te doen met deze trend. Als u interesse heeft om onderdeel uit te maken van een groeiende markt, en als u een sterk gedreven en gemotiveerd persoon bent, dan is een Dönerix franchise wellicht de mogelijkheid voor u. Klik hier om vandaag nog contact op te nemen.

Veel gestelde vragen

1. Hoeveel kan ik verdienen met een Dönerix franchise?
Bij Dönerix voorzien we je van een gedegen bedrijfsmodel en zakelijke systemen. Er zijn veel factoren die je winst kunnen beïnvloeden of bepalen. Dönerix doet geen voorspellingen over de verwachte omzet. We raden alle eventuele toekomstige franchisenemers aan om professioneel advies in te winnen en met aan zichzelf verschuldigde ijver met andere Dönerix franchisenemers te gaan praten.
2. Heb ik het totale bedrag van te voren nodig?
Nee, alhoewel we aanraden om een belang van ten minste 50 % in het bedrijf te hebben. Het resterende bedrag kun je bij de bekende bronnen aanvragen, Dönerix heeft een financiering van 50% klaarliggen voor goedgekeurde franchisenemers.
3. Wat houdt de franchise overeenkomst in?
Dönerix franchise overeenkomsten worden voor minimaal 5 jaar aangegaan, of de termijn van de huur. Als beide partijen akkoord gaan en als er aan alle franchise criteria is voldaan kan de franchisenemer het contract verlengen oplopend tot weer 5 jaar.
4. Kan ik mijn franchise onderneming verkopen?
Ja, mits, Dönerix de persoon of het bedrijf die de onderneming wil kopen goedkeurt. De nieuwe eigenaren moeten akkoord gaan met de voorwaarden en gang van zaken.
5. Wat moet ik Dönerix® betalen?
Dönerix rekent een wekelijks franchise honorarium van 6% van de bruto omzet. Franchisenemers zijn ook verplicht om een marketing bijdrage van 3% per week af te dragen.
6. Krijg ik een eigen gebied?
Je krijgt geen specifiek eigen gebied, maar , bij Dönerix weten we hoe belangrijk het is voor beide partijen om constante groei in omzet en winst te realiseren.
7. Hoe kan ik beginnen?
Klik hier om de eerste stap te zetten en vul een Dönerix Franchise Aanmeldingsformulier in.

Aanmeldings forumlier

Mocht u geïnteresseerd zijn in Dönerix Franchise, klik hier onder om het aanmeldingsformulier te downloaden. Het is belangrijk dat u alle velden juist en volledig invult. Als dat niet gebeurt wordt uw verzoek niet in behandeling genomen.

Het aanmeldingsformulier is in een Adobe Reader bestandsformaat en heeft een aanmeld button die uw verzoek gelijk naar ons doorstuurt. Ook is het mogelijk om met uw rechter muistoets te klikken en het bestand op te slaan. Dan kunt u het uitprinten en naar ons toe zenden.

International Master Franchising

Dönerix geeft International Master Franchise vergunningen af.

Een International Master Franchise geeft bedrijven of individuen de kans om de rechten van sub- Dönerix sectoren aan te schaffen in bepaalde landen of mondiale regio’s. Vul a.u.b. het onderstaande formulier in om uw interesse kenbaar te maken of meer informatie te verkrijgen. Zodra uw gegevens binnen zijn neemt Dönerix binnen 72 uur contact met u op.

N.B. Dönerix is alleen op zoek naar kandidaten die interesse hebben in een International Master Franchise.