Werken bij Dönerix

Dönerix gaat voor gasttevredenheid en wilt hier altijd het hoogst mee scoren. Hiervoor zijn medewerkers nodig voor wie kwaliteit, gastvriendelijkheid en samenwerking vanzelfsprekend zijn. Dönerix is altijd opzoek naar enthousiaste en ondernemende collega's voor de filialen. Die houden van een uitdaging, in een team kunnen werken en oog hebben voor de klanten.

Prettige collega's, afwisselend werk en flexibele werktijden zo werken wij bij Dönerix. Onze werknemers zijn immers de spil van Dönerix en mede dankzij hun inzet en enthousiasme is het succes van Dönerix te danken. Bij Dönerix kun je zelf aangeven hoeveel uur je per week wilt werken. De openingstijden kunnen variëren per dag en filiaal. Er wordt altijd geprobeerd de wensen van de medewerkers af te stemmen op die van het filiaal.

Soliciteren?

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan en wil jij een bijdragen brengen aan onze groeiplannen en deze tot een succes te maken? Solliciteer dan voor een baan in één van onze filialen Wil je werken bij Dönerix? Neem dan contact met ons op!